Üdvözlünk Az Extreme Dekor Kft Hivatalos Weboldalán

Ha reklámanyagot, molinót, webes grafikát, autófeliratot vagy egyéb nyomdai anyagot szeretnél megrendelni akkor jó helyen jársz

Engedd meg, hogy bemutatkozzak a nevem M.Tóth Gyula cégvezető. Dekorációval 1998-tól kezdtem el foglalkozni Hajdú-Bihar Megyében az elsők között voltam, akik felismerték ennek a tevékenységnek a fontosságát a cégek és üzletek fejlődésére nézve. Túl az építőmérnöki diplomán és pár év közalkalmazotti munkaviszony után 98-ban megalakítottam saját dekorációs kisvállalkozásomat a TT Studiót Hajdúszoboszlón a Nádudvari út 32 szám alatt. Ez idő alatt a cég számos technikai fejlesztésen és eszközberuházáson van túl, aminek eredményeképpen Hajdúszoboszlón egyedülállóan olyan grafikai és dekorációs eszközparkkal rendelkezünk, melyekkel a dekorációs tevékenységek 80 százalékát azonnal eltudjuk készíteni az ügyfeleink részére legyen akár szó nagy méretű nyomtatásról, molinókészítésről, világító és normál reklámtáblák gyártásáról. Fő profilunkhoz tartozik a nyomdai anyagok, szórólapok, névjegykártyák, munkaruhák, ajándéktárgyak, bélyegzők készítése, gépjárművek feliratozása vagy teljes fóliázása is. Miután minden munkához megvan a szükséges saját szerszámunk és berendezésünk így a megrendelőink biztosak lehetnek abban, hogy nem egy harmadik cég fogja elkészíteni a nálunk megrendelt munkát. Miért fontos ez több okból is? Két okot mindenképpen kiemelnék. Az első és legfontosabb az elvégzett munka utáni minőségi garancia. A második szintén fontos ok az idő szegmens. A megrendelők többségének az ilyen munkák elkészítésére rövid határidő alatt van szüksége és jogosan várják el, hogy minőségi és időtálló anyagot kapjanak a kezükbe. Nálunk a folyamatosan fejlődő saját eszközpark és professzionális anyagok rendelkezésre állása alapfeltétel így nincs szükségünk harmadik cég bevonására így maximálisan tudjuk garantálni az elvégzett munka minőségét és a legrövidebb gyártási időt. Mivel mindent első kézből saját magunk által készített terméket kap a megrendelőnk ezért az árainkat is nagyon kedvezően és korrekten tudjuk kialakítani.

1382878_1404482026447805_886403339_n

M.Tóth Gyula

Cégvezető, Építőmérnök

Ha bármilyen kérdésed lenne kérlek keresd fel a weboldalon található Help Centerünket, ahol azonnali választ kapsz. Megendelésekkel kapcsolatban a kapcsolat menüpontban vagy az alábbi elérhetőségeimen tudunk kommunikálni.

A működésünk ideje alatt sok minden változott, fejlődött a cég mára teljes arculatváltáson van túl így Extreme Dekor néven állunk szolgálatára régi és új ügyfeleinknek a folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal.

Some Of Our Specialties

Things have a life of their own. It's simply a matter of waking up their souls

%
DESIGN
%
LOGO
%
WEB
%
VIDEO
“A mai világban különösen igaz a mondás, miszerint egy sikeres üzlethez elengedhetetlen egy jó cégér és profi megjelenés.”
Extreme Dekor Kft (TT Studio)